top of page

Reklamacije i povrat

REKLAMACIJE

Trudimo se da sve reklamacije i primedbe uvažimo i reagujemo u što kraćem roku. Slobodno nam se obratite putem elliemogifts@gmail.com ili Instagram stranice. 

Reklamacije na oštećenje u transportu

Naše pošiljke stižu kurirskom službom Bex uz napomenu o lomljivosti artikala. Molimo vas da, ukoliko odmah primetite oštećenje, prijavite to kuriru prilikom dostave i da reklamaciju nama na elliemogifts@gmail.com prijavite u roku od 12 sati od prijema paketa kako bismo mogli da reagujemo što pre. Sve reklamacije vezane za oštećenja se prihvataju i novi artikal radi žurnim postupkom, ali imate u vidu da je rok za isporuku novog artikla 10 radnih dana. 

Reklamacije na proizvod

Ukoliko vam je stigao pogrešan proizvod ili proizvod koji ne odgovara slici artikla, molimo vas da nam se javite na elliemogifts@gmail.com u roku od 12 sati od prijema paketa kako bismo mogli da proverimo i odmah reagujemo. Takođe, molimo vas da detaljno pročitate opise proizvoda kao i da pažljivo proveravate podatke koje unosite u polja sa personalizacijom. Nećemo biti u mogućnosti da reklamiramo proizvode ukoliko ste greškom uneli pogrešan natpis. Takođe, imajte u vidu da su godovi i druge vrste nepravilnosti na prirodnim proizvodima njihova karakteristika, a ne greška (npr. godovi na kutiji od punog drveta). 

POVRAT

Povrat neodgovarajućeg ili oštećenog artikla vrši se putem izabrane kurirske službe ili pošte u što kraćem roku od dogovora povrata. Proizvod mora da bude upakovan i zaštićen prilikom transporta. Troškove povrata oštećenog proizvoda ili reklamacije ne snosite sami već ih označavate kao trošak primaoca. Rok za rešavanje reklamacije, bilo da je u vidu novog proizvoda ili povrata novca je 10 radnih dana. 

Na osnovu odredbe čl.13. i čl.27. Zakona o zaštiti potrošača (Sl.glasnik RS 62/2014), proizvod može da se vrati ili reklamira u roku od 14 dana od primanja paketa. 

bottom of page