top of page
ellieandmo_09.jpg

O nama

Moellie je platforma za kreativna i estetična rešenja različitih namena. Kao Ellie and Mo webshop, dizajniramo i izrađujemo fine personalizovane poklone i dekoraciju za najlepše životne momente. Ellie je spoj jednostavnosti, elegancije i dečije radosti koja je i pokrenula ovu priču od početka. 

Kao platforma za custom rešenja, Ellie business lab, nudimo mogućnost poslovnim klijentima da u saradnji sa nama razvijaju svoja rešenja za brendiranje kao i sve druge vrste galanterije od akrila i drveta. Naš rad bazira se na svim mogućnostima koje nude CNC mašina, laseri i štampači za akril i druge materijale. Naša strast je dobar dizajn i kvalitetan materijal.

Ukoliko se bavite organizacijom događaja, kao Moellie wedding nudimo premium rešenja za sve vrste svadbene i  druge dekoracije za događaje.

Ellie and Mo je nastao iz ljubavi, kao hobi koji mi je pružao prostor da svoje kreativne ideje i strast prema estetici realizujem u stvarni proizvod. Sada nastavlja da živi i raste kao pravi profesionalni studio u kojem ćemo se svakodnevno truditi da našem tržištu pružimo nešto novo, sa smislom. Naša strast su dizajn, lepota, dečija radost i žensko preduzetništvo koje ćemo uvek i zauvek podržati.

Na kraju, posebna zahvala jednoj srodnoj duši koja sve što osmislim, sa jednakom strašću, pretvori u najlepše delo. 

Monika
bottom of page